+36 (70) 7 737 935

Telki - Eladó Ház

Alapterület
220 m2
Irányár
130.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
254770

Leírás

Panorámás családi ház Telki „Rózsadombján”!
Rendkívül csendes, elegáns, nyugodt helyen bújik meg az ingatlan Telki legmagasabb pontján, szép panorámával a tájra. A fölötte lévő erdő biztosítja a kristálytiszta levegőt, ráadásul hosszú erdei sétára is lehetőség van. Itt elbújhat a mindennapi nyüzsgés elől…
Pár szó Telkiről: dinamikusan fejlődő, szép fekvésű, igen rendezett, magas presztízzsel rendelkező település, mindössze 12 km-re Budától, mellyel sűrű buszjárat köti össze. Gyerekbarát település, igen sok fiatal család választotta otthonául ezt a szép települést, mely egyben biztosítja a jövőjét is Telkinek.
Maga a ház 2 szintes, az alsó szinten kapott helyet a minimum 2 beállásos garázs (gépkocsi mérettől függően), a konditerem, a háztartási rész vízlágyítóval, mosógéppel, kondenzációs gázkazánnal, + zuhanytálcával + WC-vel. Ezen a szinten található a jelenleg kukatárolóként használt helyiség is, melynek mérete miatt más funkciónak is alkalmas.
Lakószint: előszoba, külön WC, + fürdőszoba káddal, zuhanyozóval, mosdóval, bidével, WC-vel, tágas benapozott panorámás nappali, zárt gépesített konyha, valamint 3 hálószoba. A nappaliból juthatunk ki a panorámás nagyméretű teraszrendszerre, ahol jókora fedett rész is rendelkezésre áll a kinti programok lebonyolítására. A gyerekek számára „paradicsomi” helyzetet biztosít a körbekerített biztonságos füvesített kert, mely automata locsolórendszerrel ellátott.
Az ingatlan portáljánál szintén találunk egy fedett teraszt.
Az ingatlan nagyon jó, újszerű állapotban van!
Válassza a legegyszerűbb megoldást, tekintse meg,
irodám hétvégén is rendelkezésére áll. Vevők részére a szolgáltatás ingyenes!

Kapcsolati adatok

BBB Ingatlaniroda

BBB Ingatlaniroda

+36-70-7 737 935

bbbingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok