+36 (70) 7 737 935

Kecskemét - Eladó Ház

Elhelyezkedés
Belsőnyír
Alapterület
240 m2
Irányár
113.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
254712

Leírás

Tanya varázslatos környezetben! Kecskemét csupán 8 km!
Éljen vele ha megteheti, nem mindennapi ajánlat!!

Csendet, nyugalmat keres? Ahol elbújhat a mindennapi "küzdőtérről"? Akkor itt megteheti, luxus körülmények közt.

Toscanai jellegű birtok, mediterrán családi házzal, fenyves erdő közepén, Kecskeméttől 8 km-re, Belsőnyírben eladó.
Toscanában érezheti magát, ha a birtok tulajdonosa lesz.

Kecskemét városközpontjától 8 km-re eladó ez a gyönyörű luxus családi ház, részben bútorozva, 3,5 hektáros területtel. A terület fakerítéssel védett. Az erdőkben összesen 17 darab pad szolgálja a séta közbeni pihenés élményét.

Az ingatlanon gépkocsi tárolására számos lehetőség kínálkozik: van fedett kocsibeálló, két kocsi beállására alkalmas zárt garázs, és egy kb. 80 m2-es több külön önálló helységből álló faépítésű tároló, kamrák és garázs. Kialakításra került egy 18 m2-es boros pince. A ház környékén és az akácerdő egy részében fa oszlopokon összesen 40 lámpa van kihelyezve, melyet belülről távirányítóval lehet vezérelni, így a ház és az erdő egy része sötétben is kivilágítható.

A ház kívül-belül összesen négyszeres riasztóval van felszerelve. A lakásban és a kamrában külön belső riasztó van.
Az ingatlan főbejáratánál automata kapu véd az illetéktelen behatolástól. Kívülről függönyriasztó védi a nyílászárókat, infra sorompó van a ház körül, az ablakokon, ajtókon pedig infra háló felel a teljes biztonságért. Az ablakok külön biztonsági fóliával és redőnnyel vannak ellátva. Kialakításra került egy 16 kamerás kamerarendszer.
Tűz esetén 5 kiállásos tűzvédelmi csap gondoskodik a megfelelő vízellátásról. A ház minden oldalán automata öntözőrendszer van kialakítva.

A télen, nyáron megfelelő hőmérsékletről nem csupán az ingatlan kiváló szigetelése gondoskodik, hanem klíma is kiépítésre került. A téli időszakra vegyes tüzelésű kazán, elektromos fűtés, a nappaliban padlófűtés és kandalló került beépítésre. Mindezek koronájaként napkollektorok és napelem is felszerelésre került.

Az ingatlan vízellátását 130 méter mélyen, az udvari vízellátást 40 méter mélyen lévő kút biztosítja.

Kerti szaletli, jakuzzi, számos kerti pad, és az erdőben elhelyezett több függőágy biztosítja a megfelelő pihenést.

Az erdőben több fából készült etetőt helyeztek ki az őzikéknek.

Az ingatlan rendkívül jó elosztású, melyben 3 szoba és egy nagy nappali található amerikai stílusú konyhával. Két fürdőszoba, két illemhelyiség és egy mosókonyha található, amely külön tusolóval van felszerelve. Az egész házban energiatakarékos LED-es világítótest található.

A ház kettő nagy területű hűvös terasszal rendelkezik, ahol 30 vendégnek is tudnak teríteni. A ház előtti terület parkosított és a teljes terület viacolorral térkövezve van.

Az ingatlan állandó lakásra kiválóan alkalmas, tanyás helyrajzi számon nyilvántartott családi házként biztosítja a nyugodt pihenést! Itt az oxigén dús levegő mellett, biztosan madárcsicsergésre ébred.

A ház eladó, vagy cserélhető értékegyeztetéssel balatoni vízparti nyaralóra vagy budapesti lakásra is.

A terület mellett közvetlenül egy 2,2 hektáros fenyőerdő is megvásárolható még, melyet a tulajok csak azért vásároltak meg, hogy nyugalmukat senki és semmi ne zavarja meg. Ugyanígy az idevezető utat is ők vásárolták meg, ugyanazzal a céllal...

Sok szép ház van, de minimum 20-30 évet kell várni, hogy bárki egy ilyen gyönyörű erdőben és az általa nyújtott nyugalomban élje mindennapjait. Itt ezt azonnal megkapja.
Ritka lehetőség, éljen vele!

A környék leírása

Kecskeméttől 8 km-re található a tanya mérhetetlen csendben, nyugalomban, varázslatos természeti közegben.

Jellemzők
alacsony rezsi
jó elrendezésű
kandalló
csendes

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

BBB Ingatlaniroda

BBB Ingatlaniroda

+36-70-7 737 935

bbbingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok