+36 (70) 7 737 935

Csokonyavisonta - Eladó Ház

Alapterület
580 m2
Irányár
110.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
254864

Leírás

Vendégház Magyarország legjobb gyógyfürdőjénél!

Nyaraljon, gyógyuljon és vállalkozzon! Itt mindhármat megteheti, ráadásul egyszerre! Egész évben, hisz lakóház gáz-cirkó fűtési rendszerrel. Fantasztikus gyógyvíz! Jöjjön el, és győződjön meg róla!

Az, hogy az Ország legjobb gyógyvize lapul a mélyben nem csak az én véleményem, (de én is osztom ezt a véleményt, több mint 5 évtizede járunk ide, nem véletlenül..), ez független szakvéleményen alapul. Gyógyvízről: 73 fokos gyógyvíz tör a felszínre, mely kiválóan alkalmas mozgásszervi betegségekre, gyomorbántalmakra, (isszák is, én ezt még nem próbáltam, semmi pálinka íze nincs), nőgyógyászati bántalmakra, elfajulásos gerincfájdalmakra, és még ki tudja mire. Állítólag a férfiasságra is kedvezően hat, de erről nem nyilatkozom, ezt 50 évre titkosítom...
Itt fél óra vízben tartózkodás után megtudhatja, hogy hol vannak problémái.

Magáról az ingatlanról: 2-3 perces sétával elérhet mindent: gyógyfürdőt, boltot, több kisvendéglőt, buszmegállót, mely jelentősen megkönnyíti a megközelíthetőségét a településnek, az egész Országból járnak ide, de legalább ennyien jönnek Németországból, Ausztriából és Horvátországból (15 km a határ, barcsi határátkelőhellyel).

Helyiségei: 8 apartman található benne, 2 db 2 személyes stúdió apartman (1 légtér konyhasarokkal, + fürdő + erkély), 5 db 4 személyes apartman (nappali hálófunkcióval is, konyha, fürdő, hálószoba, erkély), 1 db 6 személyes apartman (+ 1 hálószoba), minden apartman felszerelt konyhával, TV-vel, klímával, erkéllyel, és gyógyvizes fürdőszobával rendelkezik + az alagsorban dupla 2x4 személyes jakuzzi, infra és finn szauna, konyha, étkező, iroda, valamint gépház.

Ami a lényeg: ez a gyógyvíz be van vezetve az ingatlanba, melynek gyógyító erejét bármikor használhatja minden apartman fürdőszobájának kádjában, valamint a kinti medencében is.
Na, ez a nem mindennapi..

Jókora terület is tartozik hozzá, így lehetőség van a kerti grillezésre és egyéb kinti programok lebonyolítására, rengeteg gépkocsi tud beállni a területére.

4x12 m-es mobil fedéssel ellátott kinti medence (gyógyvízzel is feltölthető!) szolgálja a kényelmet.

Amennyiben bővíteni szeretné, azt is megteheti, a helyi építési szabályzat ezt lehetővé teszi.

Aki szereti a csendet, nyugalmat, annak itt a helye! Ehhez még egy rendkívül bájos, barátságos üdülőfalu társul! Hangulatos kisvendéglők teszik teljessé az itt létet ( ha erre sem kapok ingyen piát, akkor.... kifizetem).

Az ingatlan Cégtulajdonban (RT) van, így magánszemélyeknél az ár + ÁFA-val értendő. Céges vásárlás esetén a fordított ÁFA miatt ez kedvezőbb lehetőség, de egy ekkora ingatlan ilyen adottságokkal így is nagyon kedvező befektetést tesz lehetővé.
+ opció: lehetőség nyílik arra is, hogy részvénycsomagban vásárolja meg az ingatlant, ebben az esetben sem ÁFA, sem vagyonszerzési illeték nem terheli az árat.

Bővebb infó a helyszínen, hisz a személyes megtekintést semmi nem pótolhatja.

Irodám hétvégén is rendelkezésére áll.
Vevők részére a szolgáltatás ingyenes!!

Kapcsolati adatok

BBB Ingatlaniroda

BBB Ingatlaniroda

+36-70-7 737 935

bbbingatlan@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok